Mobiel parkeren in Apeldoorn

Cirkels_13
Parkeren in Apeldoorn

Apeldoorn is dé stad om een dagje weg te gaan. Apeldoorn is de hoofdstad van de provincie Gelderland en ligt grenzend aan De Hoge Veluwe. Wij geven je op deze pagina een aantal tips voor leuke uitjes en laten je zien waar je het goedkoopst kunt parkeren in gemeente Apeldoorn.

Wat is het parkeertarief in Apeldoorn?
In en rondom het centrum van Apeldoorn parkeer je van ma – za 08:00 – 18:00 en op koopavonden van 18:00 – 12:00 voor €3,00 p/u (maximaal 2 uur). Op koopzondagen geldt tevens een tarief van €3,00 p/u tussen 12:00 – 18:00. Parkeren in Q-Park garages in Apeldoorn kost €1,50 per 29 minuten.

Apeldoorn centrum (parkeren €3,00 p/u)
In het culturele, bruisende centrum van Apeldoorn kun je makkelijk een hele dag vertoeven. Lekker eten, shoppen, cultuur proeven en/of wandelen over één van de mooie Apeldoornse pleinen. In Apeldoorn kun je shoppen in de H&M, Zara, Rituals en nog veel meer. Naast deze bekende winkelketens vind je Apeldoorn verschillende typisch Apeldoornse winkeltjes, gelegen in de zijstraatjes maar ook op één van de pleinen. Overdekt shoppen kan ook, in bijvoorbeeld de Korenpassage. Parkeer hier al vanaf €3,00 p/u op straat. Lees verder op de pagina welke garages het goedkoopst zijn om in te parkeren.

Opzoek naar cultuur? Apeldoorn is dé plek voor kunst, theater en muziek. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het verassende cultuurhuis CODA of bekijk één van de verbazingwekkende exposities bij cultuurinstelling ACEC.

Vue Apeldoorn (parkeren €1,50 per 29 minuten)
Midden in het Centrum van Apeldoorn ligt Vue Apeldoorn. Een mooie bioscoop waar jij en je vrienden een onvergetelijke avond kunnen beleven. De bioscoop ligt nabij Q-Park Museum Centrum, waar je eenvoudig kunt parkeren met de Yellowbrick-app. Het tarief van de parkeergarage is €1,50 per 29 minuten. Vue Apeldoorn beschikt over de nieuwste bioscooptechnieken. In één van de bioscoopzalen bewegen de stoelen mee met de film, waardoor het lijkt alsof je middenin de film zit!

De Stentor Apeldoorn
Weten wat er speelt en wat er te doen is in Apeldoorn? Bezoek dan eens de speciale Apeldoorn pagina op de nieuwswebsite De Stentor. Op deze regionale website vind je alle actuele informatie in en rond Apeldoorn.

Intratuin Apeldoorn (parkeren gratis)
Buiten het centrum van Apeldoorn ligt de handig bereikbare Intratuin. In de bekende winkel kun je alles vinden voor in je tuin. De Intratuin Apeldoorn beschikt over parkeerplekken vlakbij de ingang. Het vernieuwde mega pand biedt een ruim assortiment aan planten, tuinmeubelen, dieren, cadeaus en nog veel meer.

CODA Apeldoorn (€1,50 per 29 minuten)
Zoals eerder besproken in deze blog is er veel cultuur te vinden in Apeldoorn. Onze tip: bezoek het museum CODA Apeldoorn. Het museum heeft een rijk aanbod aan prachtige tentoonstellingen. Denk aan beeldende- en moderne kunst en bijzonder werk van zowel binnenlandse als internationale kunstenaars. In het werk van de kunstenaars kun je de geschiedenis en verhalen van de stad Apeldoorn goed terug vinden. Een bezoek aan het museum is leuk te combineren met een drankje in het inspiratievolle café van CODA. Ook is een bezoekje aan de winkel aan te raden. Parkeren kan in Q-Park garage Museum centrum tegen een tarief van €1,50 per 29 minuten. Parkeren in Q-Park kan eenvoudig met de P+ pas van Yellowbrick.

Parkeergarages Apeldoorn (parkeren €1,50 per 29 minuten)
In Apeldoorn zijn verschillende parkeergarages. Waaronder Q-Park Museum Centrum, waar je eenvoudig met Yellowbrick kunt parkeren voor een tarief van €1,50 per 29 minuten. Een andere Q-Park garage in Apeldoorn is Q-Park Oranjerie, gelegen in de binnenstad. Hier kun je parkeren tegen een tarief van €1,50 per 29 minuten, het maximale dagtarief bedraagt €14,00. Klik hier voor meer informatie over parkeren bij Q-Park met de handige P+ pas.

Waar kan ik parkeren in Apeldoorn?
Bekijk hieronder op de overzichtelijke kaart waar jij het best kunt parkeren bij bijvoorbeeld Apeldoorn centrum, Vue Apeldoorn of Coda Apeldoorn.

Cirkels_14

Tarieven

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

Basic

-

€ 0,37

per transactie

Middel 37@4x

Geen abonnement

Middel 37@4x

Parkeren tegen een vast laag tarief

Middel 37@4x

Transactiekosten zijn €0,37 per parkeeractie

Unlimited

-

€ 3,25

per maand

Middel 37@4x

Abonnementsvorm

Middel 37@4x

Onbeperkt parkeren tegen een wekelijks vast tarief

Middel 37@4x

Voor parkeren binnen én buiten de Randstad

Hoe werkt het?

Stap 1
Middel 37@4x

Parkeer je auto

Stap 2
Group 3039@4x

Start parkeeractie

Stap 3
Middel 25@4x

Stop parkeeractie

Stap 4
Middel 23@4x

Betaal achteraf

Via Yellowbrick is het ook mogelijk om je parkeeracties via 088-2742536 te starten en stoppen.