Mobiel parkeren in Arnhem

Cirkels_13
Arnhem parkeren

De prachtige stad Arnhem is gevestigd in de provincie Gelderland en ligt deels in de Hoge Veluwe. De stad, in combinatie met de mooie natuur, is ideaal voor een dagje weg. Om onaangename verassingen te voorkomen, laten we je op deze pagina zien waar en tegen welk tarief je goedkoop kunt parkeren. Daarnaast hebben we een paar leuke tips om te doen in Arnhem voor je geschreven.

Wat is het parkeertarief in Arnhem?
In het centrum van Arnhem parkeer je op straat tegen een tarief van €2,90 p/u (ma – za 09:00 – 23:00). In de zones buiten het centrum kun je parkeren tegen een tarief van €1,75 p/u (ma – za 09:00 – 23:00. In Arnhem kun je tevens goedkoop parkeren in de ParkBee garage “Remisestraat” voor €2,- p/u, deze is 24/7 geopend.

Arnhem centrum (parkeren €2,90 p/u)
De gezellige stad Arnhem is voor jong en oud de perfecte plek om een dagje weg te gaan. Je vindt hier de bekende grote winkelketens, maar ook vele kleine boetiekjes waar je leuk kunt shoppen. Op de bruisende pleinen in Arnhem zoals de Korenmarkt kun je genieten van een heerlijke lunch, diner of uitgebreide borrel. Loop eens over de pleinen en ervaar de knusse sfeer die Arnhem heeft. Een kleine 10 minuten lopen van het centrum kun je met Yellowbrick parkeren in Q-Park Broerenstraat. Daarnaast kun je uiteraard op straat parkeren tegen een tarief van €2,90 per uur.

Openluchtmuseum Arnhem
Het prachtige Openluchtmuseum in Arnhem neemt je mee in de geschiedenis van Nederland. Met verschillende activiteiten voor jong en oud dé plek om je een hele dag te vermaken. Ga bijvoorbeeld in de tram en beleef een historische tramrit, of ontdek de geschiedenis van Nederland in verschillende tentoonstellingen. Het Openluchtmuseum Arnhem is goed bereikbaar met OV en de auto, Parkeren kan op het parkeerterrein van het Openluchtmuseum zelf.

Mantel Arnhem (gratis parkeren)
In Arnhem vind je de superstore Mantel, met drie verdiepingen de grootste fietsenwinkel van Arnhem. De winkel is zeven dagen per week geopend. Doe inspiratie op, probeer fietsen uit en ontdek de nieuwste trends op het gebied van fietsen. Parkeren in de buurt van Mantel Arnhem is gratis.

Foodhall Arnhem (parkeren €2,90 p/u)
Op een prachtige plek aan de Rijnkade in Arnhem bevindt zich de Foodhall Arnhem. De naam zegt het al; een grote hal waar je kunt genieten van het lekkerste eten. Gezelligheid en lekker eten staat centraal. Ontdek nieuwe gerechten en geniet van een lunch, borrel of diner. Parkeren in de buurt van de Foodhall Arnhem kan tegen een tarief van €2,90 p/u.

Parkeergarages Arnhem
In Arnhem kun je gebruik maken van de ParkBee garage “Remisestraat”. In deze garage parkeer je goedkoper dan op straat, tegen een tarief vanaf €1,- p/u. Gebruik de Yellowbrick app om de slagboom eenvoudig te openen.

Waar kan ik parkeren in Arnhem?
Hieronder kun je op de overzichtelijke kaart zien waar en tegen welk tarief je kunt parkeren in Arnhem.

Cirkels_14

Tarieven

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

Basic

-

€ 0,37

per transactie

Middel 37@4x

Geen abonnement

Middel 37@4x

Parkeren tegen een vast laag tarief

Middel 37@4x

Transactiekosten zijn €0,37 per parkeeractie

Unlimited

-

€ 3,25

per maand

Middel 37@4x

Abonnementsvorm

Middel 37@4x

Onbeperkt parkeren tegen een wekelijks vast tarief

Middel 37@4x

Voor parkeren binnen én buiten de Randstad

Hoe werkt het?

Stap 1
Middel 37@4x

Parkeer je auto

Stap 2
Group 3039@4x

Start parkeeractie

Stap 3
Middel 25@4x

Stop parkeeractie

Stap 4
Middel 23@4x

Betaal achteraf

Via Yellowbrick is het ook mogelijk om je parkeeracties via 088-2742536 te starten en stoppen.