Mobiel parkeren in Den Haag

Cirkels_13
daria nepriakhina 6028 unsplash

Zin om binnenkort een dagje erop uit te gaan? Den Haag is de ideale plek om even lekker te ontspannen. De stad biedt een tal van opties. De één dwaalt het liefst de hele dag rond opzoek naar leuke kleding in de uitverkoop, de ander laat zich verassen tijdens een museumbezoek. Op deze pagina vind je de leukste uitjes en tips in Den Haag. Ook vind je een overzicht van goedkope parkeerplekken voor parkeren in gemeente Den Haag.

Bekijk op de kaart onderaan de pagina waar jij het goedkoopst kan parkeren in gemeente Den Haag. In Den Haag zijn verschillende ParkBee garages te vinden.

Wat te doen in Den Haag?
Den Haag is de ideale plek om even lekker te ontspannen. De stad biedt een tal van opties. Bekijk hieronder de leukste uitjes, activiteiten en tips voor het ideaal dagje Den Haag.

Uitjes met het gezin
Den Haag zit vol met mooie bezienswaardigheden en biedt een tal aan leuke uitjes voor jou en je gezin. Bewonder alle typische Nederlandse gebouwen in het populaire Madurodam, beleef een fantastische experience in het Omniversum of bezoek een film in Pathé Buitenhof op het prachtige Spui.

Museum
In Den Haag bezoek je de mooiste musea met een tal aan bijzondere exposities. In het Gemeente Museum vind je ruime collecties en tentoonstellingen. Een ander prachtig plekje in Den Haag is natuurlijk het Mauritshuis. Hier vindt men de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw, gevestigd in het hart van Den Haag. Doe één van de indrukwekkende tours zoals ‘’Meesters van het Mauritshuis’’ waarbij men langs de meesterwerken uit het Mauritshuis geleid wordt. Fan van cultuur en wetenschap? Dan is Museon wat voor jou!

Binnenhof
De Haag staat bekend als het hart van onze democratie. Wanneer je een bezoek brengt aan Den Haag is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan Het Binnenhof, omgeven door de Hofvijver. De Ridderzaal, gelegen op het Binnenhof, is een van de oudste gebouwen van Den Haag. Op het Binnenhof vind je naast de tweede kamer ook het bekende Torentje, de werkkamer van onze minister-president. Op het Binnenhof kun je dus wel een tijdje ronddwalen.

Scheveningen
Het kilometers lange strand op een kwartiertje afstand van de binnenstad; Scheveningen! In de zomer is het strand van Scheveningen zeer populair, maar ook in de herfst kan men heerlijk uitwaaien op de Boulevard van Scheveningen. Op de Boulevard heeft men een keuze uit een tal van leuke restaurants en cafés. Niet te missen aan de Boulevard van Scheveningen, is het Kurhaus. Het Kurhaus is een luxe, historisch hotel. Vergeet hier geen kijkje te nemen! Het strand van Scheveningen is mede bekend door de enorme Pier. Als bezoeker kun je over de Pier lopen en prachtige foto’s maken van de zee, het strand en de stad. Ook kun je eten en shoppen in de Pier. Om je bezoek aan Scheveningen compleet te maken kun je een bezoekje brengen aan SeaLife om het onderwaterleven te bewonderen.

Shoppen
Tijd om je kledingkast te vullen met nieuwe outfits? In de Haagse binnenstad kan jij je slag slaan! De meeste winkels zijn hier 7 dagen per week geopend. Alle soorten winkels zijn vertegenwoordigd in Den Haag: van kleine winkels tot de grote warenhuizen zoals De Bijenkorf, Peek & Cloppenburg en de Primark. Onze tip: de Grote Marktstraat; één van de grootste winkelgebieden in Den Haag met prachtige gebouwen in verschillende bouwstijlen. Hier vind je grote warenhuizen, populaire winkels en internationale merken. Heb je je slag geslagen? Rust lekker uit bij één van de vele cafés en restaurants die gevestigd zijn op de Grote Marktstraat, zoals Café-restaurant September. Een andere populaire, kunstzinnige winkelstraat is Noordeinde. Ben je meer fan van shoppen op de markt? Bezoek eens de Haagse Markt.

Cirkels_14

Tarieven

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

Basic

-

€ 0,37

per transactie

Middel 37@4x

Geen abonnement

Middel 37@4x

Parkeren tegen een vast laag tarief

Middel 37@4x

Transactiekosten zijn €0,37 per parkeeractie

Unlimited

-

€ 3,25

per maand

Middel 37@4x

Abonnementsvorm

Middel 37@4x

Onbeperkt parkeren tegen een wekelijks vast tarief

Middel 37@4x

Voor parkeren binnen én buiten de Randstad

Hoe werkt het?

Stap 1
Middel 37@4x

Parkeer je auto

Stap 2
Group 3039@4x

Start parkeeractie

Stap 3
Middel 25@4x

Stop parkeeractie

Stap 4
Middel 23@4x

Betaal achteraf

Via Yellowbrick is het ook mogelijk om je parkeeracties via 088-2742536 te starten en stoppen.