Mobiel parkeren in Utrecht

Cirkels_13
dom tower 329484 1920

Utrecht is de ideale plek om even lekker te ontspannen. De centraal gelegen stad biedt een tal van opties. Wij hebben de leukste activiteiten. Daarnaast vind je op deze pagina de voordeligste parkeerplekken van Utrecht.

Bekijk op de kaart onderaan de pagina waar jij het voordeligst kan parkeren in Utrecht. In Utrecht zijn verschillende ParkBee garages te vinden.

Wat te doen in Utrecht?

Bekijk hieronder de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Utrecht.

De Domtoren
De bekende Domtoren ligt midden in het centrum van de stad. Een dagje uit naar Utrecht is niet compleet zonder het beklimmen van de historische toren. Na 465 treden geniet men van een prachtig uitzicht over de stad. Rondom het Domplein vindt men meer bezienswaardigheden. De monumentale Domkerk bijvoorbeeld, gelegen aan het historische Domplein. Bezoek de prijswinnende historische attractie: DOMunder, een reis in de geschiedenis van het Domplein.

Uitgaan
Utrecht heeft vele uitgaansgelegenheden. Bezoek de Winkel van Sinkel, een prachtig gebouw aan de Oudegracht. Overdag kan men hier lekker eten en drinken, s’ avonds wordt het pand omgebouwd tot nachtclub met feesten als BRRLNOOT en Terug naar toen. Onze tip: bezoek de moderne uitgaansplek ‘Tivoli’. Ontdek vele muziekgenres, voor alle leeftijden. Begin je avond in Het gegeven paard, het café in Tivoli, en bezoek vervolgens een optreden, quiz, clubnacht, quiz of workshop.

Utrechtse grachten
Utrecht is in 2014 uitgeroepen tot dé Grachtenstad van Europa. De twee kilometer lange gracht loopt door heel Utrecht heen. Bezoek je Utrecht in de zomer? Huur dan een waterfiets of kano en vaar een rondje Utrecht. Langs de Oudegracht in het centrum vind je authentieke restaurantjes en cafés waar je de hele dag door terecht kan.

Musea
Een musea bezoeken? In Utrecht zit je goed! In het Centraal museum vind je indrukwekkende tentoonstellingen, rondleidingen en events. Beleef samen met de kids het Spoorwegmuseum! Of ontdek het heelal tijdens een bezoek aan Sonnenborgh, de sterrenwacht.

Winkelen
Shop till you drop in Utrecht! Grote bekende warenhuizen zoals Hudson Bays en Primark zijn gevestigd Hoog Catherijne. Midden in het centrum, rondom Vredenburg en de Oudegracht zijn nog veel meer winkels waar jij je outfit kan scoren. Denk aan De Bijenkorf, Zara, H&M, Only en nog veel meer!

Pleinen
In Utrecht zijn verschillende leuke pleinen. Het gezellige Neude staat vol met terrasjes. Ieder jaar vind je hier het culturele festival ‘Tweetakt’. Dit festival staat gedurende drie maanden in het teken van dans, kunst, muziek en theater. Naast Neude ligt het Janskerkhof. Hier vindt wekelijks een fleurige bloemenmarkt plaats. Onze tip: bezoek het centrum van Utrecht Leidsche Rijn. Een nieuw modern centrum vol horeca- en shopmogelijkheden.

Cirkels_14

Tarieven

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

Basic

-

€ 0,37

per transactie

Middel 37@4x

Geen abonnement

Middel 37@4x

Parkeren tegen een vast laag tarief

Middel 37@4x

Transactiekosten zijn €0,37 per parkeeractie

Unlimited

-

€ 3,25

per maand

Middel 37@4x

Abonnementsvorm

Middel 37@4x

Onbeperkt parkeren tegen een wekelijks vast tarief

Middel 37@4x

Voor parkeren binnen én buiten de Randstad

Hoe werkt het?

Stap 1
Middel 37@4x

Parkeer je auto

Stap 2
Group 3039@4x

Start parkeeractie

Stap 3
Middel 25@4x

Stop parkeeractie

Stap 4
Middel 23@4x

Betaal achteraf

Via Yellowbrick is het ook mogelijk om je parkeeracties via 088-2742536 te starten en stoppen.