Voordelen voor grootzakelijk

Onbeperkt gratis kentekens wisselen

Bespaar 6 uur per medewerker aan declaratietijd

Per medewerker bespaart u gemiddeld €180 per jaar

Grootzakelijk

Als grootzakelijke klant bespaart u met Yellowbrick flink op de parkeerkosten van het bedrijf. Uw werknemers parkeren overal met gemak, zonder tijd te besteden aan de betaling. De beheerder heeft de controle over hun parkeerkosten. De administratie daarvan gaat automatisch, want onze maandfactuur met btw is direct door te voeren in het boekhoudsysteem.

Wagenparkbeheerder

Voor een bedrijf met een wagenpark levert Yellowbrick maandelijks veel financieel voordeel op. Wij rekenen het voordeligste tarief en met Yellowbrick voorkomt u boetes. Duren afspraken korter dan verwacht? Als de werknemers bricken lopen ze niet het risico dat ze vooraf teveel geld betalen. U betaalt achteraf en dus alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd. Daarnaast parkeren uw werknemers makkelijk en snel met hun mobiele telefoon: op straat, bij Q-Park en bij Schiphol. Bij Q-Park rijden ze direct de garage uit of het P+R terrein af, want betaling volgt altijd achteraf.

Administratie

Uw administratie is snel en effectief. Met Yellowbrick houdt u het overzicht over de parkeerkosten van uw werknemers. Maandelijks ontvangt u een digitale factuur (met btw-specificatie, factuur per post is optioneel), met daarop alle parkeertransacties: op straat, bij Schiphol en bij Q-Park. De btw staat apart en is uiteraard terug te vorderen. U optimaliseert de administratie door projectcodes of kostenplaatsen toe te voegen. Zo berekent u de parkeerkosten ook makkelijk door aan de medewerkers of klanten.

Persoonlijk contact

Yellowbrick biedt een uitgebreide persoonlijke service aan bedrijven. We bespreken de wensen en bedenken flexibele regelingen, bijvoorbeeld bij het gebruik van poolauto’s. Binnen het bedrijf regelt een beheerder alle parkeerzaken in een speciaal Mijn Yellowbrick-account. Wij helpen de beheerder graag zodat hij/zij dit werk optimaal kan doen.

Snel inzicht via Mijn Yellowbrick

Al uw parkeertransacties in een overzicht

Computerscherm

Parkeerzaken regelen

In Mijn Yellowbrick wijzigt u persoonlijke gegevens zoals uw kenteken of e-mailadres. Ook bestelt u hier uw Q-Parkkaart.

Parkeeracties starten

Brick altijd en overal via internet. Zo start en stopt u parkeeracties op afstand. Handig als u voor iemand anders betaalt.

Transacties en facturen bekijken

Al uw parkeertransacties vindt u terug in een overzicht. Ook uw facturen kunt u hier makkelijk inzien. Deze zijn te downloaden als PDF.

Daarom Yellowbrick Zakelijk!
Voordelen op een rij

Betaal niet teveel

Voorkom dure parkeerboetes

Koppel parkeerkosten aan kostenplaats

Altijd voordelig en geen verplicht abonnement

Bespaar ruim 20% op uw parkeerkosten