Flexibel in wisselen van kentekens

Als zakelijke klant bij Yellowbrick kunt u makkelijk wisselen van kenteken. Yellowbrick is eenvoudig te gebruiken bij:

  • Poolauto's
  • Bedrijfsbussen met wisselende berijders
  • Huurauto's
  • Tijdelijk vervangend vervoer

Administratie

Parkeerkaartjes declareren is verleden tijd, met Yellowbrick is uw administratie snel en efficiënt. Met Yellowbrick bespaart u gemiddeld 6 uur per jaar per medewerker aan declaratietijd. Het totaal aan parkeerkosten van alle medewerkers ontvangt u overzichtelijk op 1 factuur, met btw-specificatie. U voegt eenvoudig transactiekenmerken toe en berekent parkeerkosten zo door aan uw medewerkers of klanten. De btw is terug te vorderen. Als beheerder regelt u alle parkeerzaken via Mijn Yellowbrick. Als beheerder heeft u inzage in alle parkeertransacties, vraagt kaarten aan of wijzigt gegevens.

HR manager

Voor uw werknemers levert Yellowbrick veel voordelen op. Met hun mobiele telefoon parkeren ze snel en met veel gemak op straat, bij Q-Park en bij Schiphol. Een bezoek aan de parkeerautomaat is niet meer nodig. Bij Q-Park rijden ze direct de garage uit of het P+R terrein af, want betaling volgt altijd achteraf. Door het gebruik van Yellowbrick voorkomen uw medewerkers gemiddeld 4 parkeerboetes per jaar. In de Yellowbrick-parkeerapp vinden uw medewerkers snel de goedkoopste parkeerplek en dichtstbijzijnde parkeergarages.

Wagenparkbeheerder

Met meerdere werknemers en auto's bespaart u met onze dienst flink op de parkeerkosten. Wij rekenen het voordeligste tarief en met Yellowbrick voorkomt u boetes. Duren afspraken korter dan verwacht? Als de werknemers bricken lopen ze niet het risico dat ze vooraf teveel geld betalen. U betaalt achteraf en dus alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd.

Snel inzicht via Mijn Yellowbrick

Al uw parkeertransacties in een overzicht

Computerscherm

Parkeerzaken regelen

In Mijn Yellowbrick wijzigt u persoonlijke gegevens zoals uw kenteken of e-mailadres. Ook bestelt u hier uw Q-Parkkaart.

Parkeeracties starten

Brick altijd en overal via internet. Zo start en stopt u parkeeracties op afstand. Handig als u voor iemand anders betaalt.

Transacties en facturen bekijken

Al uw parkeertransacties vindt u terug in een overzicht. Ook uw facturen kunt u hier makkelijk inzien. Deze zijn te downloaden als PDF.

Yellowbrick voor het MKB

https://youtu.be/xRx7aI2f5y0

Voordelen op een rij

Betaal niet teveel

Voorkom dure parkeerboetes

Koppel parkeerkosten aan kostenplaats

Altijd voordelig en geen verplicht abonnement

Bespaar ruim 20% op uw parkeerkosten