BTW voordeel als ZZP'er

Als zakelijke klant bij Yellowbrick ontvangt u alle parkeertransacties inclusief parkeren in Q-Park en bij Schiphol, maandelijks in één overzicht, met btw-specificatie. Dit scheelt u gemiddeld al 6 uur administratietijd. De btw-specificatie heeft u als ondernemer nodig om de btw terug te vorderen.

De volgende btw kosten kunt u terugvorderen:

  • De btw over de transactie of abonnement kosten bij Yellowbrick
  • De btw over de parkeerkosten bij Q-Park
  • De btw over de parkeerkosten bij Schiphol

Parkeer snel

Met Yellowbrick parkeert u op straat en bij Q-Park. Parkeerbonnetjes bewaren is verleden tijd, u start en stopt de parkeertijd met uw mobiele telefoon. Bij Q-Park rijdt u met de P+ pas direct de garage uit of het P+R terrein af, want de betaling volgt altijd achteraf.

Parkeer voordelig

U betaalt alleen voor uw parkeertijd, waardoor u niet teveel betaalt en u boetes voorkomt. Bovendien rekent Yellowbrick automatisch het voordeligste tarief, dus als een dagkaart voordeliger is kiezen we deze voor u. En in de Yellowbrick-parkeerapp vindt u de goedkoopste parkeerplek.

Betaal per maand

U ontvangt alle parkeertransacties, ook die van Q-Park en Schiphol, maandelijks in 1 overzicht, met btw-specificatie. Op parkeerbelasting op straat zit geen btw maar wel op die van Q-Park en de transactiekosten.

Snel inzicht via Mijn Yellowbrick

Al uw parkeertransacties in een overzicht

Computerscherm

Parkeerzaken regelen

In Mijn Yellowbrick wijzigt u persoonlijke gegevens zoals uw kenteken of e-mailadres. Ook bestelt u hier een extra Q-Parkkaart.

Parkeeracties starten

Brick altijd en overal via internet. Zo start en stopt u parkeeracties op afstand. Ook handig als u de auto van uw bezoek wilt parkeren.

Transacties en facturen bekijken

Al uw parkeertransacties vindt u terug in een overzicht. Ook uw facturen kunt u hier makkelijk inzien. Deze zijn te downloaden als PDF.

ZZP'er aan het woord

https://www.youtube.com/watch?v=KxfXo5WHjbM

Voordelen op een rij

Bespaar gemiddeld als ZZP'er €262 per jaar aan parkeerkosten

Voorkom dure parkeerboetes

Met Yellowbrick parkeert u echt bijna overal in Nederland

Supersnel starten en stoppen van de parkeertijd

Alle parkeertransacties overzichtelijk op één factuur