Belparkeren

Met een ANWB Onderweg account kun je telefonisch parkeeracties te starten of te stoppen. Om dit te doen moet je met het telefoonnummer wat gekoppeld is aan je gebruikersaccount bellen naar 088-2742536. Voor meer informatie over het belparkeren kan je via deze link vinden. 

Het is mogelijk dat je wat problemen ervaart met het starten en stoppen van een parkeeractie via belparkeren, na de overgang naar het nieuwe systeem. Wordt je telefoonnummer niet herkend? Ga dan naar Mijn ANWB Parkeren en kijk bij ‘Mijn gegevens’ welk telefoonnummer gekoppeld is aan het account. Is dit niet het geval, voeg dan opnieuw je telefoonnummer toe. 

Had je voor de overgang twee telefoonnummers gekoppeld aan je account? Controleer in Mijn ANWB Parkeren via Gebruikers of het tweede telefoonnummer nog juist gekoppeld is aan je account. Staat er bij Gebruikers geen informatie. Dan kun je je telefoonnummer opnieuw toevoegen door te klikken op Voeg een gebruiker toe. Vul de informatie in en klik op opslaan. Het toevoegen van een gebruiker is kosteloos.