Ondernemer van de maand – Juli

John Smits directeur van Rietdijk Rotterdam is ondernemer van de maand juli. Rietdijk Rotterdam is een bouwgarant aannemer, die ISO gecertificeerd is en in het bezit is van VCA. Zij zijn een servicegerichte onderneming gevestigd in Rotterdam. Hun werkgebied concentreert zich in de Regio Rijnmond. Zij bestaan inmiddels ruim 16 jaar.

Rietdijk Rotterdam beschikt over een eigen werkplaats waar nog ambachtelijk en authentiek timmerwerk wordt gemaakt. Als het van hout is, dan maken zij het. Kozijnen, deuren, draai- en schuiframen, balkonhekken noem maar op, zij draaien hun handen er niet voor om.

Zij dragen hun steentje letterlijk en figuurlijk bij aan onze maatschappij. Samen met VSO de Hoge Brug zijn zij de uitdaging aangegaan om mee te werken in het Gambia project. Zij hebben kosteloos een timmerman meegestuurd naar Gambia, die de nodige kennis en ervaring heeft kunnen overbrengen aan de lokale bouwvakkers. Hun timmerman is een enorme ervaring rijker en de kinderen kunnen binnenkort weer genieten van de lokalen en het nieuwe meubilair.

Yellowbrick voorziet in de de behoefte waar Rietdijk naar zoekt. Snel en overzichtelijk aanmelden en op meer dan 110 steden in Nederland kunnen zij bricken. “Al onze wagens zijn voorzien van Yellowbrick transponderkaarten en de meeste van onze medewerkers gebruiken de Yellowbrick-parkeerapp zodat aanmelden nog makkelijker is” aldus John Smits.