Ondernemer van de maand – November

Dr. Woe is de ondernemer van de maand November. Dr.Woe bestaat uit drie gepassioneerde ondernemers: Eddy Boom, Jurre Hehenkamp en Menno Schilder. Sinds 2008 werkt Dr.Woe voor kleine en grote klanten die allemaal iets gemeen hebben; ze hebben een verhaal waarmee ze de wereld beter willen maken. Dr.Woe zet zich in voor bedrijven die ergens voor staan en die willen groeien in de diepte in plaats van in de breedte. Organisaties die zich onderscheiden door dicht bij hun eigen verhaal te blijven.

Dr.Woe hanteert hierbij voor grote bedrijven de VVV-methode. Eerst helpen we organisaties hun Verhaal kraakhelder te krijgen. De 2e V staat voor Vorm. De vorm die wordt gekozen kan een website zijn, maar ook een eBook of iets anders dat past bij het verhaal van de organisatie. Pas daarna kan de laatste V worden opgepakt, de V van Verspreiding; hoe komt het verhaal terecht bij de juiste mensen?

Sinds kort zet Dr.Woe deze methode ook in voor zelfstandige professionals via zzpager.nl. Juist deze ondernemers hebben vaak de mooiste verhalen die echt uit hun tenen komen.

“Behalve dat Yellowbrick natuurlijk een uitstekende oplossing biedt, en dat onze klanten met Yellowbrick kunnen parkeren bij ons kantoor in Haarlem (helaas nog betaald) ontwikkelden we ook de techniek achter Yellowbrick.nl. Een ontzettend prettige samenwerking die Yellowbrick in staat stelt om hun klanten van de juiste informatie te voorzien. En dat zo eenvoudig mogelijk, met zo min mogelijk barrières. Eigenlijk net bricken dus.” aldus Menno Schilder.